Съществуват много рецепти за сваляне на високото кръвно налягане. При

...
Съществуват много рецепти за сваляне на високото кръвно налягане. При
Коментари Харесай

Излекувайте високото кръвно със синапено семе!

Съществуват доста предписания за събаряне на високото кръвно налягане. При сходен проблем обаче не е желателно да стартирате лекуване независимо, без да сте се съветвали със експерт. Често националните предписания за хипертония са добър асистент, само че има случаи, в които медикаментите са наложителни.

И по този начин, при толкоз сериозен избор от домашни предписания за всевъзможни болежки фактически е много мъчно човек да се спре единствено на една. Все отново можете да изберете онази, която най-лесно ще изпълнявате и за която ще можете да си набавите артикули.

Ето и нашите оферти за страдащите от високо кръвно налягане:

- Започваме с рецепта, за която ви трябват 500 мл прясно мляко и 2 лимона. Хубаво изстисквате лимоните и слагате сока им в млякото. Разбъркайте и разделете тази примес на три равни елементи – изпийте ги за ден. Едната част изпийте сутринта, идната - по обяд, и надлежно третата консумирайте на вечерта. Имайте поради, че тук значим е освен сокът. Хубаво е да изядете и по-гъстата смес;

- Следващата рецепта умерено можем да назовем ароматна. В нея главен участник е чесънът, по тази причина може би не е изключително подобаваща за хора, които вървят на работа. Все отново, в случай че решите да я изпълнявате, ето и какво ви би трябвало – за три дни се снабдете с 6 ореха, 9 скилидки чесън. В продължение на три дни счуквайте по две орехови ядки дружно с три скилидки чесън и изяждайте сместа, преди да сте закусили. Следете кръвното си – лекуването би трябвало да даде своя резултат след към три дни.

 Синап

- За последното предложение ще ви е нужен синап или още хардал – дребните му семенца оказват помощ за доста неразположения. Популярни са по този начин наречените лапи, които постоянно се употребяват за лекуване на възпаления на дихателните пътища. Синапът е известен и с действието, което указва на метаболизма – знае се, че съществена причина за ускоряването на метаболизма са високите количества на селен и магнезий.

Именно поради магнезия и селена дребните семенца се предлагат при високо кръвно налягане. Рецептата е извънредно лесна – нужни са ви единствено синапени семена. Счукайте в хаванче ½ ч.л. от тях и изяжте получената каша – хубаво е да консумирате националния лек по обяд. Това лекуване може да продължи 10 дни.

Която и от рецептите да опитате, хубаво е всеки ден след започването им да следите кръвното си налягане.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР