Съществува вероятност Федералната служба за охрана (ФСО) да е осуетила

...
Съществува вероятност Федералната служба за охрана (ФСО) да е осуетила
Коментари Харесай

Осуетили са опит за убийството на Путин?

Съществува възможност Федералната работа за защита (ФСО) да е осуетила преди два дни опит за убийството на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През.

По информация на Телеграм канала ВЧК-ОГПУ сътрудниците на ФСО са получили информация за сложени избухливи устройства на дъното на река Москва в столицата, откъдето е трябвало да мине кортежът с Путин.

Дежурен чиновник от Федералната работа за защита е алармирал за подозрителна баржа под моста, се споделя в цитирания канал в Телеграм.

Няколко водолази по-късно са скочили във водата под моста, като преди този момент наредили на баржата да напусне мястото си под моста заради прекосяването на президентския конвой.

След няколко часа от ФСО желаеха инспекция на документите на всички присъстващи на баржата. Служителите се интересуваха от документи, потвърждаващи завършването на ремонтните действия на моста тъкмо в този ден и час, твърди още каналът, без да прецизира дали след това информацията се е удостоверила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР