САЩ, Южна Корея и Япония започнаха съвместно военно учение за

...
САЩ, Южна Корея и Япония започнаха съвместно военно учение за
Коментари Харесай

Южна Корея, САЩ и Япония съвместно засичат и проследяват ракети от КНДР

Съединени американски щати, Южна Корея и Япония започнаха взаимно военно обучение за следене на ракети, изстреляни от Северна Корея , оповестява " Франс прес ", базирайки се на южнокорейските военни.

Ученията се правят поради последното ракетно тестване от страна на Пхенян, при което беше тествана междуконтинентална балистична ракета.

 Южна Корея и Съединени американски щати започнаха огромните си военновъздушни учения
Южна Корея и Съединени американски щати започнаха огромните си военновъздушни учения

Тренировките са свързани с разнообразни сюжети по време на война, в това число и симулирани прецизни удари върху фиктивни нуклеарни цели и ракетни цели

Двудневните учения са почнали по-рано през днешния ден във водите покрай Корейския полуостров и Япония. По време на маневрите военни кораби Aegis от всяка от страните участнички ще симулират засичането и следенето на евентуални балистични ракети от Северна Корея и ще споделят информация, прецизираха от южнокорейското военно министерство.

Съединени американски щати и Южна Корея организираха най-голямото си взаимно военно обучение в историята през предходната седмица, откакто напрежението се ускори поради дейностите на Пхенян. Според Северна Корея и западни специалисти изпробваната междуконтинентална балистична ракета може да доближи до всяка точка от континенталната част на Съединени американски щати.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР