САЩ, Великобритания и Франция нямаха легитимното право да участват в

...
САЩ, Великобритания и Франция нямаха легитимното право да участват в
Коментари Харесай

БАРЕКОВ ЕКСЛУЗИВНО: Презареди България става член на Алианса на консерваторите

Съединени американски щати, Англия и Франция нямаха законното право да вземат участие в подобен вид инцидентни бомабадировки в Сирия. Това Николай Бареков е декларирал по време на дебата за Сирия, който се организира по време на пленарно съвещание в Страсбург, заяви самият евродепутат в студиото на ПИК TV.

Бареков е безапелационен, че единственият законен орган, оторизиран от европейските жители, е Европейския парламент и тактиката за позицията на Европа във връзка с Сирия би трябвало да бъде направена точно от него. Стратегията би трябвало да бъде за създаване на непоклатимост в района, мир и народна власт, счита той. По думите му сега международните водачи пробват да разрешат своите персонални проблеми на сирийска територия.

Големият проблем на Европа е, че Европейският парламент е прекомерно лимитирани функционалности по отношение на Европейската комисия, въпреки точно евродепутатите да имат експертизата за вземането на верни решения.

Бареков показа, че все пак той се стреми да способства за положителното на европейските жители. Като образец уточни, че предишният месец дружно с някогашния външен министър на Полша Януш Левандовски от ЕНП посредством отчета си са отворили необятно вратите за достъпа на младежи, които желаят да се занимават с осведомителни технологии, до европейски фондове.

В качеството си на член на Делегацията, която поддържа връзките на Европа с Русия, Бареков изрази отвращение от обстоятелството, че Европейският парламент е замразил комисията си за работа с Москва.

Според него европейските сътрудници би трябвало интензивно да работят върху контактите си с Русия и да постановат формата на разговор. Евродепутатът разгласи и за какво ударите на Съединени американски щати и Великобратния в Сирия са несполучливи – тъй като Русия е там от 2 години и е укрепила позициите си, а тези удари не настройват сирийското население в поддръжка на Съединени американски щати, Англия и Франция.

Евродепутатът разкри и, че партията му "Презареди България ", която е правоприемник на "България без цензура ", е единствената, която е в процедура на участие в Алианса на консерваторите. До няколко месеца ще станем член на структурата на европейските консерватори, разгласи той.

Бареков попари очакванията на Волен Сидеров като съобщи, че българските националисти ще претърпят величествен неуспех на идващите избори. Причината съгласно него разцеплението, което се следи там сега, неналичието на даже едно изпълнено предизборно заричане, неясно наличие на политическата сцена и безбройните кавги.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР