САЩ ще наложат санкции срещу тайната първа дама на Русия,

...
САЩ ще наложат санкции срещу тайната първа дама на Русия,
Коментари Харесай

САЩ обмислят санкции срещу тайната първа дама на Русия

САЩ ще наложат наказания против " тайната първа дама " на Русия, Алина Кабаева, заяви прессекретарят на Белия дом, Джен Псаки. Тя отхвърли информациите и слуховете, че Съединени американски щати съзнателно са се въздържали от санкционирането на дамата, за която се счита, че е брачна половинка на Путин.

" Продължаваме да обмисляме глобите " - по този начин Псаки разяснява въпроса за какво на съветския политик и някогашна гимнастичка Алина Кабаева към момента не са наложени наказания.

" Никой не е застрахован от нашите наказания. Вече санкционирахме президента Путин, само че също и щерка му и най-близките му другари също, приготвяме още наказания ", увери Псаки.

В Съединени американски щати, както и в други страни по света, нарастват апелите за налагане на наказания на 38-годишната златна медалистка от Oлимпийски игри, както Съединени американски щати направиха с двете дъщери от първия брак на Путин.

Руският президент е извънредно загадъчен за персоналния си живот и в никакъв случай не е признавал някаква сантиментална връзка с съветската " загадка първа дама ", както я назовават ​​в съветската и задграничната преса, заяви БГНЕС.

Преди дни Wall Street Journal заяви, че американската администрация съзнателно не постанова наказания против Кабаева заради опасения, че Путин ще го схване като персонална офанзива. " Това ще се преглежда като " толкоз персонален удар за Путин, че може в допълнение да ескалира напрежението сред Русия и Съединени американски щати ", написа още вестникът, съобщи BG ON AIR.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР