САЩ се провалиха в това да парализират руската банкова система,

...
САЩ се провалиха в това да парализират руската банкова система,
Коментари Харесай

Володин: Американските санкции срещу Русия не работят

Съединени американски щати се провалиха в това да сковават съветската банкова система, Русия е способна да извършва отговорностите си, до момента в който глобите вредят само на американските поданици. Това написа във вторник ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин в своя канал в Telegram.

" Планът на Вашингтон се провали. " Адските " наказания не проработиха. Те чакаха да съсипят стопанската система, само че не съумяха.

Според Володин Русия " има задоволително средства в сметките си, с цел да извършва отговорностите си изцяло, макар глобите ", до момента в който " обстановката, основана от Съединени американски щати вреди на тях и техните поданици ".

Той означи, че Международният валутен фонд преди този момент е стигнал до заключението, че антируските наказания подкопават доверието в $.

Володин напомни, че Министерството на финансите на Съединени американски щати преди този момент е забранило на Русия да заплаща държавния дълг от запаси, замразени поради глобите. В същото време прессекретарятът на Белия дом Джен Псаки съобщи, че " Русия би трябвало да избира сред изчерпването на валутните запаси и неизпълнението ".

Въпреки това, Володин продължи решенията да се заплаща за газ от вражески страни в рубли, както и полемиката за разширение на листата със артикули за търговия с рубли, които от своя страна доведоха Министерството на финансите на Съединени американски щати до нервност.

" Всеки, който през днешния ден държи парите си в долари, към този момент не може да бъде сигурен, че Съединени американски щати няма да му ги откраднат. Това е началото на края на монопола на $ в света ", приключи Володин.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР