САЩ планират да реформират своята армия заради нарастващия потенциал на

...
САЩ планират да реформират своята армия заради нарастващия потенциал на
Коментари Харесай

САЩ реформират армията си заради Русия и Китай

САЩ възнамеряват да реформират своята войска поради възходящия капацитет на Русия и Китай. Това разгласи шефът на Центъра за рационализиране на бойните привички генерал-лейтенант от Водоснабдителна система на Съединени американски щати Ерик Уесли.

През последните 15 години американската войска е била съсредоточена върху „ бригадната система “, тъй като е воювала главно против терористични формирования. В същото време битката със съществени съперници изисква по-сложна конструкция на въоръжените сили и тактичност за водене на сраженията, означи генералът.

Според Уесли огромните бойни дейности допускат основаването на дивизии, корпуси и полеви армии. По тази причина през идващите години американската войска би трябвало да се усъвършенства в сходство с доктрината за „ многосферни интервенции “.

В началото на седмицата стана известно, че ръководството за перспективни проучвателен планове на Пентагона има намерение да възроди програмата от епохата на Студената война за сдържането на Русия. Това заяви порталът Aviation Week. В основата на концепцията е планът Assault Breaker за основаването на умни и високоточни оръжия, които трябваше да спрат руските танкове при положение на нахлуване на Червената войска в Европа. /РИА „ Новости “
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР