20-годишен младеж беше пометен от гигантска вълна, докато позира за

...
20-годишен младеж беше пометен от гигантска вълна, докато позира за
Коментари Харесай

Момче позира за снимка на скала: минути след това никой повече не го видя СНИМКИ

20-годишен юноша беше затрит от гигантска вълна, до момента в който театралничи за фотоси по време на отмора. Неговите другари, които стояха наоколо, съумяха да уловят този миг на камера.

Рони Джосуа Симанджунтак бил на отмора в Индонезия с група другари и желал да снима гигантските талази, разбиващи се по скалистото крайбрежие на плажа Кедунг Тумпанг.



Кадри, оповестени в обществените мрежи, демонстрират ужасяващия миг, когато голяма вълна покрива Рони и го отнася в Индийския океан, пише The Mirror. Преди това младият мъж стои на ръба на солидна канара, държейки ръце над главата си, до момента в който група негови другари гледаха наоколо - на безвредно разстояние от водата.
 Рони Джосуа Симанджунтак, индивидът беше отвеян от голяма вълна в Индийския океан, любознание, туризъм, пътешестване Рони беше отвеян от гигантска вълна Снимка: Jam Press
Вълната бута младежа, той пада на колене и по-късно пада във водата. Приятелите му в началото се смеят, до момента в който той се пробва да избяга. В последна сметка те започнаха да сигнализират, когато схванаха, че техният приятел не се вижда на никое място.

В края на видеото, оповестено от Mac Lambe Tur, операторът усилва мащаба, с цел да покаже размазан контур. Вероятно си е помислил, че е Рони.
 Рони Джосуа Симанджунтак, индивидът беше отвеян от голяма вълна в Индийския океан, любознание, туризъм, пътешестване Повече никой не го видя Снимка: Jam Press
Спасителите продължиха търсенето си в сряда, само че споделиха, че ще го прекратят, в случай че жертвата не бъде открита до неделя.

„ Вълните доближиха 14 фута този ден. Това сътвори големи спънки за нашия екип “, сподели представител на Националната организация за търсене и избавяне на Индонезия.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР