САЩ не са взели никакви решения относно подхода си към

...
САЩ не са взели никакви решения относно подхода си към
Коментари Харесай

Ще бойкотират ли САЩ Олимпийските игри в Китай?

САЩ не са взели никакви решения по отношение на метода си към идните зимни олимпийски игри в Китай и ще обсъдят взаимна политика по отношение на Пекин със своите съдружници. Това заяви ръководителят на пресслужбата на Държавния департамент Нед Прайс, написа ТАСС.
" Както споделих, няма какво да съобщим за Олимпийските игри в Пекин. 2022 година е към момента надалеч, само че ние ще продължим да се консултираме от близко с нашите съдружници и сътрудници, с цел да идентифицираме проблемите , засягащи всички нас, и да разработим общ метод към КНР ", показва той. По-рано на постоянен брифинг за публицисти Прайс разгласи, че Съединени американски щати има намерение да разиска със своите задгранични съдружници и сътрудници концепцията за възможен протест на в Китай . Той обаче твърди, че Пекин е виновен за разнообразни съществени нарушавания на правата на индивида, по-специално в самостоятелния регион Синцзян Уйгур (XUAR) на КНР.
 Японска префектура не желае прекосяването на Олимпийския огън Японска префектура не желае прекосяването на Олимпийския огън
Губернаторът на японската префектура Осака Хирофуми Йошимура и кметът на град Осака Ичиро Мацуи желаеха щафетата с олимпийския огън, к...
" Отношенията сред Съединени американски щати и Китай се основават " на конкуренция ", а Вашингтон и Пекин от време на време работят като съперници , само че тези двустранни връзки също имат детайли на съдействие ", сподели Прайс. Според информацията, която той даде, Съединени американски щати ще се управляват от своите „ ползи и полезности “ при построяването на по-нататъшни връзки с КНР.
Междувременно Пекин изрично се опълчва на политизирането на спорта от обособени страни и организации, които се пробват под лозунга за отбрана на правата на индивида да нарушат огромните надпревари и да се намесят в вътрешните работи на други страни. Националният олимпийски комитет на Съединени американски щати, както обясни ръководителят му Сюзън Лайънс, не поддържа концепцията за протест на Олимпийските игри в Пекин.
XXIV зимни олимпийски игри ще се проведат в Пекин от 4-ти до 20-ти февруари 2022 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР