САЩ. Националната шампионка по биатлон Джоан Рийд е била сексуално

...
САЩ. Националната шампионка по биатлон Джоан Рийд е била сексуално
Коментари Харесай

Сексуалният тормоз над женския американски отбор по биатлон води до разследване на SafeSport -- и санкции

Съединени американски щати. Националната шампионка по биатлон Джоан Рийд е била полово унизена и измъчвана в продължение на години от механик по ски-вакс, до момента в който се състезаваше на елитната верига за Световната купа, откри група за наблюдаване, която следи обвиняванията в полово принуждение в олимпийските спортове. Когато двукратната олимпийка се оплака, тя споделя, че й е казано, че държанието му е просто част от мъжката европейска просвета.

Съотборничката Дидра Ъруин споделя, че неведнъж е трябвало да се намесва, с цел да отбрани Рийд. Възмутена от това, което тя назова „ просвета на тормоз и женомразство “, Ъруин, биатлонистка от Националната армия на армията, уведоми военните си началници, които неотложно желаеха дейности.

Едва тогава, през април 2021 година, чиновниците на биатлона на Съединени американски щати уведомиха Центъра за безвреден спорт на Съединени американски щати.

Неговото 18-месечно следствие откри, че Петр „ Гара “ Гарабик е взел участие в нееднократен полов тормоз и нежелателен полов контакт с Рийд. Чешкият...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР