САЩ наложиха санкции върху космическата програма на Иран, заявявайки, че

...
САЩ наложиха санкции върху космическата програма на Иран, заявявайки, че
Коментари Харесай

САЩ налагат санкции върху космическата програма на Иран

САЩ постановиха наказания върху галактическата стратегия на Иран, заявявайки, че скорошната детонация на площадка за изстрелване е знак за работа по ракети.


" Съединените щати няма да разрешат на Иран да употребява своята галактическа стратегия за изстрелване като прикритие за напредъка на своите стратегии за балистични ракети ", съобщи в изказване държавният секретар Майк Помпео.

" Опитът на Иран да изстреля галактически ракети на 29 август е знак за опасност ", сподели той.

Помпео съобщи, че Съединени американски щати постановат наказания против Иранската галактическа организация, както и против два свързани с нея проучвателен центъра, осведоми Агенция Франс Прес. Всички поданици на Съединени американски щати ще носят наказателна отговорност за взаимоотношение с галактическата стратегия на Иран.

„ Тези дейности би трябвало да служат като предизвестие за интернационалната научна общественост, че съдействието с галактическата стратегия на Иран може да способства за способността на Техеран да създаде система за доставка на нуклеарно оръжие.

Президентът Доналд Тръмп в петък разгласява фотография с висока разграничителна дарба, сочеща вреди по сателитната пускова площадка и заявявайки, че Съединени американски щати нямат нищо общо.

Говорителят на иранското държавно управление Али Рабией удостовери в понеделник за детонация на сателитна пускова площадка в северната част на страната и уточни за случилото се техническа неточност.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР