САЩ наложиха нов пакет от санкции срещу Русия. Членовете на

...
САЩ наложиха нов пакет от санкции срещу Русия. Членовете на
Коментари Харесай

САЩ налагат нови санкции на Русия, Държавната дума и Съветът на федерацията попадат в тях

САЩ постановиха нов пакет от наказания против Русия. Членовете на Държавната дума и на Съвета на федерацията са наранени от новите наказания, съобщи БГНЕС.

Членовете на фамилиите на министърът на защитата Сергей Шойгу, зам.-председателят на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев, министър председателят Михаил Мишустин, кметът на Москва Сергей Собянин и губернатора на Санкт Петербург Александър Беглов попадат в обсега на новите наказания.

Съединени американски щати постановат наказания и на ръководителя на съветската Централна банка Елвира Набиулина.

Държавният департамент постанова визови ограничавания на 910 лица, в това число военни от Русия и Беларус, като част от антируските ограничения, заяви Министерството на финансите.

Граждани на страни отвън Съединени американски щати също могат да попаднат под глобите поради поддръжката на Русия по отношение на присъединението на нови територии, съобщи още министерството.

Министерството на търговията от своя страна прибавя 57 субекта към черния си лист поради нарушавания на експортния надзор от страна на Русия.

В общия лист на глобите от през днешния ден са включени АО " Научно-технически център за радиоелектронна битка ", ЗАО " Модул ", ООО " Новострийм ", " Радиоавионика ", ОАО " Светлогорскхимволокно " и други предприятия и свързани с тях лица.

" Съветът на федерацията към Федералното заседание на Руската федерация също попада под наказания. Обектът на глобите е държавно образувание ", съобщи Службата за надзор на задграничните активи към Министерството на финансите на Съединени американски щати по обновения лист.

Санкциите са наложени на горната камара на съветския парламент поради това, че е " политическо поделение, организация или инструмент на съветското държавно управление ", оповестиха от службата.

„ Освен това са наложени наказания на членове на съветската Държавна дума, против които преди този момент не са били налагани ограничаващи ограничения “, се споделя в изказването.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР