САЩ и НАТО прикриват свои съоръжения като военни биологични лаборатории

...
САЩ и НАТО прикриват свои съоръжения като военни биологични лаборатории
Коментари Харесай

Русия: Така НАТО прикрива свои военни бази в Украйна

САЩ и НАТО прикриват свои уреди като военни биологични лаборатории на територията на Украйна. Това твърди  Ирина Яровая, която е зам.-председател на съветската Държавна дума, оповестява ТАСС. 

Комисията за парламентарно следствие на активността на американски биолаборатории получи цялостно удостоверение за основаването на военни уреди на Съединени американски щати и НАТО под прикритието на биолаборатории на територията на Украйна. Това сподели в сряда по време на съвещание Ирина Яровая, която е и ръководител на комисията.  

„ Нашето следствие изцяло удостовери, че в Украйна под прикритието на биолаборатории са основани военни уреди на Съединени американски щати и НАТО “, сподели Яровая, представена от пресслужбата на Държавната дума.

Според Яровая, в случай че са нужни „ съществени, контролируеми учредения “ за разполагане на военни бази на НАТО на суверенната територия на други страни, то „ основаване на военни биологични лаборатории разреши на Съединени американски щати да заобиколят всички интернационалните съглашения “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР