САЩ и 13 техни съюзници изразиха загриженост относно доклада на

...
САЩ и 13 техни съюзници изразиха загриженост относно доклада на
Коментари Харесай

САЩ и техни съюзници изразиха загриженост от доклада на СЗО за произхода на COVID-19

САЩ и 13 техни съдружници показаха угриженост по отношение на отчета на Световната здравна организация за. Те приканиха Китай да даде " цялостен достъп " на специалистите, заяви Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.
" Присъединяваме се към изложение на споделени опасения по отношение на наскоро извършеното в СЗО изследване в Китай ", се споделя в изказването, оповестено от Съединени американски щати със съдружници, измежду които Австралия, Англия, Канада, Япония и Южна Корея.
 Шефът на СЗО: Всички хипотези за произхода на COVID-19 остават отворени Шефът на СЗО: Всички хипотези за произхода на COVID-19 остават отворени
Шефът на СЗО съобщи в понеделник, че всички хипотези за произхода на пандемията COVID-19 остават отворени и се нуждаят от в допълнение п...
„ Изключително значимо е самостоятелните специалисти да имат цялостен достъп до всички свързани данни за хора, животни и околна среда, проучвания и личен състав, участващи в ранните стадии на огнището, свързани с определянето на метода на пораждане на тази пандемия “, се споделя в изказването, без да се подлага на критика категорично Китай.
„ Споделяме тези опасения освен с цел да научим всичко, което можем, за произхода на тази пандемия, само че и с цел да наложим път към своевременен, транспарантен, учреден на обстоятелства развой за идната фаза на това изследване, както и за последващи здравни рецесии ", се споделя в изказването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР