Сашо с розовата риза много несъстоятелно се държи. Както и

...
Сашо с розовата риза много несъстоятелно се държи. Както и
Коментари Харесай

Калина Андролова: Aвантюристите в политиката ще се опаковат като борци с "Газпром"

Сашо с розовата риза доста несъстоятелно се държи. Както и подозирах, в този момент авантюристите в политиката ще се опаковат като борци с " Газпром "! И ще се опитат да си изперат некадърността, неналичието на управнически качества и схемаджийството през тази опорна точка.
 
Другият прахуляк за пране се назовава " предизборна акция ". Понеже сме в предизборна акция и прокуратурата ги мачка, тази е мантрата за ширпотреба. Хайде, стига към този момент. Видяхме какъв брой струвате.
 
" Опитът да ми се вмени безмълвие няма да стане ", споделя Сашо. А какво има да каже Сашо Николов?! Освен да заплашва, че ще освети " другарите си " от кабинета " Петков ", Асен и Кирил, в случай че не го защитят. Никой не желае да е жертвено агне за общата неплатежоспособност и сборната властова самоинициатива. Енергетиката и държавното ръководство не е симулирана среда за образование на измамници!
 
Независимо от предизборната акция прокуратурата би трябвало да е дейна. Както се чака, Сашо Николов по Нова се оправдава за безхаберността си съкрушително. Ощетяваш страната и променяш трасето за газ, купувайки няколко пъти по-скъп газ от същия снабдител,, тъй като по този начин ти е зачетен персоналния интерес! И в този момент обясняваш, че това е офанзива на съперника.
В българската газопреносна мрежа има 2 милиарда и 500 млн. куб. метра единствено съветски газ, тъй като " Газпром " има своите дълготрайни контракти с нашите съседи на излаз от България. 1 милиарда е азерски. Газът не идва с хеликоптер. Идва по тръбопроводната мрежа.
 

 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР