Сашо Кадиев май е преследван от много лош късмет това

...
Сашо Кадиев май е преследван от много лош късмет това
Коментари Харесай

Беда след беда за Сашо Кадиев в Турция

Сашо Кадиев май е преследван от доста неприятен шанс това лято, откакто се оказа излъган при обмисляне на ваканцията си дружно с дъщеричката си Кати в Анталия.

Синът на Катето Евро резервирал през известна платформа първокласна къща, която да е с изход към морето, а, пристигайки в турския курорт, се озовал в част, разкопана и цялостна с бетоновози и нови строящи се здания.

"Ето, трябваше да има и море, но виждате гледката, която не е по никакъв начин приятна ", жали се в свое видео в обществените медии Кадиев.



След като вижда какво ги чака, той взема решение двамата с дъщеря му да тръгнат с такси и да си намерят естествен хотел, който най-малко да е покрай плаж. Пътувайки обаче, таксито е ударено от рейс, написа "Телеграф ".

"За благополучие на нас нищо ни няма, само че водачът е много смутен ", още веднъж проплака синът на Катето Евро.

След всички премеждия татко и щерка въпреки всичко се похвалиха, че са откри хотел в естествената част на курорта, само че за жал стаите там са прекомерно дребни.

Въпреки това те са наели стая, с цел да съумеят въпреки всичко да оползотворят дните от почивката си. "От другото място тате изгоря с парите ", включи се във видеата и дребната Кати, от което стана ясно, че в действителност Сашо не е съумял да се споразумее да му върнат импортираната сума.

Въпреки несполуките двамата прекараха цялата неделя на плаж, а дребната Кати се похвали с чисто нов бански, който й е купил от Турция баща й.

В същото време половинката на Кадиев - Ивелина Чоева, е на отмора в Испания с майка си.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР