Сашка Васева мина през най-ужасяващия период в живота си покрай

...
Сашка Васева мина през най-ужасяващия период в живота си покрай
Коментари Харесай

Сашка Васева обяви голяма новина след операцията в Германия

Сашка Васева мина през най-ужасяващия интервал в живота си около животоспасяващата интервенция в Германия, от която към момента и занапред ще се възвръща.

Легендарната фолкизпълнителка обаче, не губи вярата си, че още веднъж ще си върне зрението или най-малко до степен, в която да живее обикновено и по този начин, както й се желае. " Готова съм да пея пред аудитория! Песента лекува и имам вяра, че любовта на феновете ми ще ми върне зрението ", споделя неотдавна русокоската.

" Старая се да не се разпръсквам с дребни участия по заведения. Искам да направя концерт, на който да събера обичаната от мен българска аудитория ", разкри желанията си Дупнишката Мадона, както от години назовават певицата, която скоро ще се върне в родината си след обстойните прегледи в немската столица, написа " Стандарт ".

В момента Васева е в Германия с детето си, а на 2 февруари й предстои контролен обзор. " Досега проучванията ми са отлични, само че зрението ми е в едно и също състояние - виждам единствено силуети ", с горест споделя тя.

Припомняме, че преди няколко месеца Сашка Васева претърпя доста тежка интервенция поради израстък в мозъка, който й предизвиква й ослепяването. Но към днешна дата вярата на певицата, че всичко ще се оправи последователно, е все по този начин жива.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР