Саша Илич даде първата си пресконференция като треньор на ЦСКА.

...
Саша Илич даде първата си пресконференция като треньор на ЦСКА.
Коментари Харесай

Саша Илич: Наясно съм с доминацията на Лудогорец, от мен зависи кога ще си тръгна от ЦСКА

Саша Илич даде първата си конференция като треньор на ЦСКА. Сръбският експерт бе показан от изпълнителния шеф Филип Филипов, който му връчи фланелка с неговото име и №1.

" Аз съм Саша Илич, новият треньор на ЦСКА. Ще се трудим дружно с играчите да създадем всичко най-хубаво за тима. Ще работя с щаба ми от Чукарички и треньорът на вратарите Стоян Колев ", стартира Илич и по-късно разкри по какъв начин се е стигнало до идването му на " Армията ". По мотив информациите, че е имал оферта от Партизан, той бе сбит: " Не виждам себе си като треньор на Партизан на този стадий. "

Снимка: БГНЕС  Саша Илич: Наясно съм с превъзходството на Лудогорец, от мен зависи по кое време ще си потегли от ЦСКА
" Първият контакт с ЦСКА беше в края на февруари, когато към момента бях треньор на Чукарички. За мен беше изключителна чест, че подобен огромен тим се интересува от мен. Тук са били доста треньори и играчи от Сърбия и множеството ми споделиха единствено хубави неща за клуба. Когато разтрогнах с Чукарички, договарянията станаха по интензивни. За всеки треньор е най-добре да пристигна преди началото на подготовката, с цел да наложи своята визия за тима.

Мога да обещая доста работа първоначално. Сега имах единствено едно изискване - да мога да се боря за титли. Отборът има добра основа да го направи. Трябва да се подсилим във всички линии, в случай че желаеме да реализираме по-добри резултати от предходните години. Няма да привличаме доста играчи, трябват ми такива, които да създадат разликата. Малко време има до първия мач, само че бъдете сигурни, че няма да диря опрощение в това. "

" Приоритет на този стадий е намирането на ляв бек поради напускането на Мазику, както и футболист в средата на терена, който да донесе динамичност в играта. Не съм човек, който обича огромните селекции и държа чужденците да подвигат класата на тима.
Снимка: БГНЕС  Саша Илич: Наясно съм с превъзходството на Лудогорец, от мен зависи по кое време ще си потегли от ЦСКА
Кайседо е най-хубавият футболист на ЦСКА, по тази причина и има предложения към него. Това, което знам е, че той е с националния тим на Еквадор и ще се причисли към нас на лагера в Австрия. "

" В тима има извънредно надарени млади играчи, изпълнени с готовност. Обичам да работя с тях и не се опасявам да дам късмет на някои от тях, в случай че го заслужат. Шопов е бил един от най-талантливите млади играчи в България и неслучайно отиде в Нидерландия. Там не е получил задоволително късмет за изява, само че в ЦСКА ще работим задоволително с него.

Лазар Туфегджич игра на доста положително равнище през последните сезони. Изключително бърз е и се надявам да оправдае високите упования на треньорския щаб.

За вратарския пост думата ще има треньорът Стоян Колев. Бусато ще пристигна през днешния ден и ще приказваме.

Играл съм в огромен клуб като Партизан и знам че е доста мъчно да се реализиран резултати, в случай че я няма връзката с почитателите. Ще се боря да заслужим още веднъж доверието им с метода на игра и резултите.
Снимка: БГНЕС  Саша Илич: Наясно съм с превъзходството на Лудогорец, от мен зависи по кое време ще си потегли от ЦСКА
Казвам още един път, не виждам кой е млад или остарял, кой е българин или чужденец. Нямам боязън да наложа млади играчи, стига да го заслужават.

" Наясно съм с превъзходството на Лудогорец в последните 10 години, само че имам вяра, че в случай че се трудим, можем да я нарушим. Ще се опитаме да го създадем, ще се борим за купата и Купата. Ще играем офанзивно, това мога да обещая. "

" Не сме обсъждали медийната политика, само че съм отворен за работа с публицистите.

" Разбира се, че знам за честата промяна на треньорите. Надявам се да не си потегли бързо от ЦСКА. Това зависи от мен.

Гледах финала за Купата на България, само че избирам да не споделям това, което видях. Не е в този момент времето и мястото, имам почитание и към предходния треньор.

" Имал съм много положителни треньори по време на дългата ми кариера. Всеки треньор е подвластен от играчите, с които разполага. Наличните футболисти дефинират стила, метода на игра. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР