Съседските спорове могат да направят живота доста неудобен – така

...
Съседските спорове могат да направят живота доста неудобен – така
Коментари Харесай

„Съседът ми отказа да ми позволи да изнеса кофата за боклук – но получих дребно отмъщение“

Съседските разногласия могат да създадат живота много неуместен – тъй че нормално притежателите на жилища ще създадат всичко допустимо, с цел да запазят мира.

Въпреки че доста хора нормално нямат нищо срещу да вършат услуга на съседите си понякога, един гражданин остана гневен, откакто съседът им „ изкрещя “, че са изнесли кофата за отпадък – и реши да вземе възмездие.

Събирането на боклука изисква притежателите на жилища да извадят кошчетата си до 7 сутринта, с цел да бъдат събрани, само че този гражданин е пропуснал „ крайния период “. Те обаче схванаха, че кофите към момента не са събрани - по тази причина ги изкараха с колела в 9 сутринта, с цел да ги вземат. Те обаче настояват, че раздразнените им съседи са им „ викали “, че закъсняват.

Те отидоха в Reddit, с цел да споделят тестването си в неизвестен пост през май 2023 година и споделиха: „ Преди няколко седмици не изхвърлих боклука си съвсем до 9 сутринта. И четиримата бяхме заболели от Covid, Оправях се и се усещах малко по-добре, само че спах и забравих д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР