Съседите на извършителя на терористичния акт край пристанището на Ню

...
Съседите на извършителя на терористичния акт край пристанището на Ню
Коментари Харесай

Нови подробности за атентатора от Манхатън, излезе информация какво се е случвало в дните и нощта преди нападението в дома му

Съседите на причинителя на терористичния акт край пристанището на Ню Йорк Акайед Юлла оповестиха, че през последните дни в дома му е имало кавги, като изключително сериозна кавга е имало в нощта преди нападението, написа New York Post, представен от " Фокус " Юлла през последните месеци е живял с родителите си в Бруклин. Според съседите през последните дни от квартирата са били чувани крясъци.

Не се прецизира, дали кавгите са имали отношение с терористичния акт.

Според съседите причинителят е създавал усещане като набожен и неразговорлив човек.

Юлла бе ранен дружно с още трима души по време на гърмежа и сега се намира в болница под полицейски контрол.

Освен това, причинителят на гърмежа в региона на нюйоркското пристанище е избрал мястото на нападението тъй като там са били закачени коледни плакати, написа американското издание.

Според полицейски източници Юлла е разказал това, намирайки се в болничното заведение. Той добави пред полицията, че се е опитвал да работи, копирайки екстремистите, направили набези по коледните пазари в редица европейски страни.

Той означи, че съгласно проекта му, терористичният акт е трябвало да бъде възмездие за бомбардировките на Съединени американски щати против позициите на „ Ислямска страна “ в Близкия изток.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР