Съседи на фолк певицата Мария твърдят, че са редовни свидетели

...
Съседи на фолк певицата Мария твърдят, че са редовни свидетели
Коментари Харесай

Съседи на Отварачката: Сама си проси боя, постоянно заплашва Миро

Съседи на фолк певицата Мария настояват, че са постоянни очевидци на свадите сред миньончето и третия й брачен партньор Миро Соколов. Те обаче не са уверени, че Отварачката е толкоз почтена за колкото се показва и описват много любопитни детайлности от чепатия й темперамент.

Според тях тя самата е повода Миро да й скача на пердах и съзнателно го предизвиквала, изкарвайки го отвън кожата му.

„ В началото я съжалявахме, като чувахме виковете и свадите. Неведнъж сме звънели и в полиция “, описват близки до миньончето. В следствие обаче схващат, че самата тя постоянно е подбудител и безусловно си проси шамарите. „ Мария в действителност може да изкара отвън равновесие и най-спокойния мъж. Миро е мощно ревностен и тя употребява това, с цел да го нервира, като непрекъснато го заплашва, че ще си легне с първия срещнат в дискотеката “, разкриват осведомени. Мара Отварачката добре знаела, че след тези закани ще последват плесници, само че все пак не серпантина да го нервира.

Нещо повече – съгласно нейни комшии нерядко самата тя му скачала на пердах. „ Тя протяга ръка на Миро. Преди удряше и Християн Гущеров. Може да е 40 кила, само че е с пикантен темперамент и изкарва от равновесие мъжете си. Само на първия си брачен партньор не е посягала, само че пък той не спираше да й поставя рога и най-после я заряза. Мария е нетърпима. Миро от време на време не се прибира с дни в къщата, където живеят – сякаш отсъствал по бизнес ” – издават съседи на пред „ Уикенд “, представен от Хотарена.бг.

Към момента Мария и Миро още веднъж живеят дружно, а съседите им към този момент залагат след какъв брой дни ще се разделят.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР