Съседът му Георги отрязал парапета, след като кметът на курортния

...
Съседът му Георги отрязал парапета, след като кметът на курортния
Коментари Харесай

Таксиджията Янко твърди, че си платил за паркомястото в Свети Влас, надписал го сам заради нагли шофьори

Съседът му Георги отрязал парапета, откакто кметът на курортния град му разрешил, настояват от фамилията

„ Съпругът ми Янко разчерта паркомястото на улицата, защото всяка вечер, когато се прибира, няма къде да спре “. Това сподели пред Флагман.бг Таня Георгиева, брачната половинка на таксиджията Янко, който се прочу, откакто написа името си на асфалта пред дома си в кв. " Русалка " в морския курорт Свети Влас.

Таня твърди, че имали заплатен годишен абонамент за това място. Имали и стикер, който сложили на видно място, само че никой не се съобразявал с него. По думите й съседите и туристите се правили, че не го виждат и постоянно си оставяли колите пред къщата им. Преди Янко да прибегне до необичайния метод с разчертаването на паркомястото, той поставял конуси, само че те непрекъснато били разбутвани.

„ Платили сме до края на септември 2023 година. Дадохме 80 лв., с цел да имаме паркомясто пред нас “, твърди Таня.
 И туристите, и съседите пренебрегвали и този надпис, възмущава се фамилията на Янко  ...заради това решили да си маркират място за прекъсване на автомобила по този начин
Днес на публицистичния телефон на Флагман.бг се обадиха и от фамилията на другия таксиджия от кв. “Русалка “ – Георги, който бе обвинен от съседите си, че е отрязал парапета, с цел да не му пречи на паркирането. Според тях, това се е случило след позволение от кметът на курортния град Иван Иванов, който персонално пристигнал на място и видял, че оборудването пречи, след което разрешил да се отреже.

„ Ще го възстановим в истинския тип, би трябвало да се сложи една запушалка на отрязаното място и да се боядиса. Просто пречеше и нямаше по какъв начин да се маневрира и стопира “, споделиха от фамилията.
 Парапетът пречил на другия комшия Георги да паркира и маневрира. Преди да го отреже той изискал разрешение
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР