Купете три бутилки алкохол по избор и ще получите 25%

...
Купете три бутилки алкохол по избор и ще получите 25%
Коментари Харесай

Вижте новите супер оферти в празничната брошура на „Жанет“

Купете три бутилки алкохол по желание и ще получите 25% отстъпка и за трите

Празнична листовка с разнородни артикули с най-високо качество и най-атрактивни цени са подготвили от верига магазини „ Жанет “..

На актуализирания рибен щанд ще откриете охладено филе от алена риба за 12.99 лева за кг, охладена скумрия за 6.99 лева за кг, пипала от великански калмар за 14.99 лева за кг, цялостен варен лобстер за 21.99 лева за брой. Във витрините обичайно ще откриете и прясна черноморска риба, постоянно уловена рано заран от локалните риболовци.

На щандовете за алкохолни питиета търсете жълтия етикет. Ще откриете и промо пакети за по две бутилки уиски на най-ниска цена.

Трилитровите боксове с виновност стартират от цена 11.49 лева за брой, а бутилките вино от 5.29 лева за 750 мл.

Пресните италиански маслини са на промоционални цени, както и салатения микс на „ Данте “ от три масла и витамин D. Цената за литър е 12.99 лева

Вижте и сирената от холандски и гръцки ферми, които са на промоционални цени. Българските кисели млека стартират от цена 0.94 лева за кофичка от половин кг.

С по-ниски цени от нормално са и обичайните италиански салами по достоверни предписания, зрелия испански хамон и испанското ломо опушено с дъбова дървесина.

В брошурата са и селектираните телешки и говежди меса и деликатеси от Испания ТХOGITXU.

Сладките изкушения също са стотици. Голямата кутия бонбони „ Рафаело “ е на цена от 6.99 лева

Два пакета от по 24 ролки тоалетна хартия „ Емека “ се продава за 21.99 лева Традиционно на промоция са и праховете на пране „ Ариел “.

Магазини от веригата „ Жанет “ може да откриете в Несебър и Слънчев бряг.

ВИЖТЕ ЦЯЛАТА БРОШУРА С ПРОМОЦИИ ОТ.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР