Със златен микрофон се хвали певицата Сашка Васева. Легендата на

...
Със златен микрофон се хвали певицата Сашка Васева. Легендата на
Коментари Харесай

Сашка Васева пее на златен микрофон

Със златен микрофон се хвали певицата Сашка Васева. Легендата на фолка си пусна фотоси в обществената мрежа, на които пее с новата облага, написа "Телеграф ".

Тузарският аксесоар освен блещука, само че е и последна дума на техниката. Той е безжичен, с вграден блутуут, високоговорител, а главата има резултат за понижаване на шума, което по ефикасен метод акцентира и гласа.

По случай новата си облага и идните празници, Сашка поздрави и почитателите си. Певицата се раздава напълно, освен това освен на сцената, само че и вкъщи.

Изпълнителката се е снимала, до момента в който глади облеклата с ютия вкъщи. Най-вероятно зад камерите е 11-годишната ѝ щерка Христина — Елена, която също желае да стане певица като майка си.

Васева за дълго се бе отдръпнала от сцената, защото скандалния ѝ имидж в предишното, стартира да пречи на децата ѝ. Изпълнителката обаче към днешна дата още веднъж напира да става звезда и прави всичко, с цел да се върне под прожекторите.

Сашка обаче не е първата звезда с сходна първокласна облага. С сходна първокласна облага се хвали и фолк певицата Емилия. От известно време тя се подвизава с микрофон целия отрупан с кристали "Сваровски ". И който съвсем наподобява на този на Васко Кеца.

Не е ясно дали певицата е купила модерния музикален признак въодушевена от изпълнителя и дали той е на същата стойност като неговия. Самата звезда обаче избира да не разяснява нито цената, нито особеностите на новия си микрофон.

От обкръжението ѝ обаче разясняват, че за Емилия няма проблеми да си разреши първокласния микрофон. Само с няколко участия тя може да му избие парите, а настрана брачният партньор ѝ Жорж Башур се грижи нищо да не липсва на обичаната му.

От години с микрофон със „ Сваровски” пее и Васил Найденов, който не се разделя с работния си признак на никое присъединяване. За неговия микрофон се знае, че коства над 10 000 евро и е един от най-скъпите в музикалния отрасъл.

С разкош микрофон се хвалят още и фолк певицата Глория, която даже изписа името си на него, както и Мария. Пайнерката бе една от първите, които вкараха модерните аксесоари, като се появи с подобен по време на присъединяване, още до момента в който беше омъжена за Димитър Андонов.

В следствие атрибутът ѝ бе откраднат и певицата се принуди да пее с по-евтини и скромни микрофони.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР