Със заповеди на директора на Главна дирекция Гранична полиция гл.

...
Със заповеди на директора на Главна дирекция Гранична полиция гл.
Коментари Харесай

Отстраниха трима граничари от Стрезимировци след убийството в София

Със заповеди на шефа на Главна дирекция " Гранична полиция " гл. комисар Антон Златанов са формирани дисциплинарни производства за осъществено на 4 януари 2024 година на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Стрезимировци " нарушаване на разпоредбите за граничен надзор. Трима дежурни на промяна чиновници са отстранени до изясняване на всички обстоятелства и условия по случая, оповестиха от " Гранична полиция ", написа БГНЕС.

Лихварят Петър Александров и гробарят Александър Кинов са упрекнати в убийството на длъжника Кирил Русев. Смята се, че закононарушението е осъществено на 4 януари. Лихварят Петър е наследник на някогашния финансов министър Стоян Александров. Той и съучастникът му бяха задържани след неизчислен дребен подробност в целия проект за прикриване на закононарушението. Жертвата е 49-годишният Кирил Русев, който е дължал повече от 300 хиляди $. Дадени му най-вероятно още от починалия към този момент министър.

Границата със Сърбия през пункта " Стрезимировци ", като употребявали персоналната карта на жертвата. Така съгласно проверяващите те желали да инсценират, че убитият е напуснал територията на страната. Дори телефонът на жертвата бил открит в западната ни съседка. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР