Със заповед на премиера Кирил Петков за заместник-министър на електронното

...
Със заповед на премиера Кирил Петков за заместник-министър на електронното
Коментари Харесай

Кирил Петков назначи и освободи от длъжност ръководни кадри от държавната администрация

Със заповед на премиера Кирил Петков за заместник-министър на електронното ръководство е назначена Адриана Попова.

Тя е магистър по национална сигурност и бакалавър по финанси. През 2017 г и през 2013 г е шеф на кабинета на заместител министър-председатели в две служебни държавни управления. Между 2015 г и 2017 г е изпълнителен шеф на Асоциацията за нововъведения, бизнес услуги и технологии и член на Съвета за електронно ръководство към Министерския съвет. В интервала 2011 г и 2013 г е консултант на министъра на външните работи.

С друга заповед на премиера Кирил Петков за заместител изпълнителен шеф на Българската организация по сигурност на храните е назначена проф. Оля Караджова.

Тя е магистър по растителна отбрана. От 2015 г досега е професор по Ентомология в Института по почвознание, агротехнология и отбрана на растенията „ Н. Пушкаров “, като преди този момент е била доцент в същата институция. През интервала 2004 г – 2012 г проф. Караджова е била шеф на Института за отбрана на растенията, гр. Костинброд.

С друга заповед от длъжността заместник-изпълнителен шеф на Българската организация по сигурност на храните е освободен Николай Роснев.

Димитър Киров е назначен за заместник-председател на Държавната организация за бежанците при Министерския съвет. Той има магистърска степен по право и е приключил магистратура по инженерна химия. В продължение на 10 години Киров е работил в Държавната организация за бежанците при Министерския съвет, където е заемал разнообразни управителни позиции. През последните две години той работи като държавен специалист в Държавната организация за протекция на детето.

Със заповед на премиера Кирил Петков Янита Манолова е назначена на длъжността заместник-председател на Държавната организация за бежанците при Министерския съвет. Притежава богат опит в системата на общественото подкрепяне. В интервала 1993-2003 година е била началник на Общинската работа за обществено подкрепяне в Община Бяла, обл. Русе, след което 6 години е шеф на дирекция „ Социално подкрепяне “ в Бяла. От септември 2009 до октомври 2016 година е заместник-изпълнителен шеф на Агенцията за обществено подкрепяне, след това поема поста шеф на дирекция „ Социална активност и акомодация “ в Държавната организация за бежанците. Преди назначението си за заместник-председател на Държавната организация за бежанците работи в отдел „ Административно обслужване и човешки запаси “ в Министерството на културата.

С други заповеди на премиера Кирил Петков от длъжността заместник-председател на Държавната организация за бежанците са освободени Даниел Инджиев и Лиляна Станкова-Пройчева.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР