Със заповед на Областния управител Ирена Соколова от полунощ на

...
Със заповед на Областния управител Ирена Соколова от полунощ на
Коментари Харесай

Започна Се! Небето Се Проби, Катаклизъм В Български Град В Момента! Властите Се Видяха В Чудо, Да Се Готвят

Със заповед на Областния шеф Ирена Соколова от среднощ на 1 декември до среднощ на 3 декември, регионалния шеф задължава кметовете и ползвателите на язовири да следят равнището на язовирите и сериозните сектори по поречието на реките, както и да дават регулярна своевременна информация към образувания Областен дежурен щаб.

На всеки час към регионалния шеф се изпраща незабавна информация за равнището на преваляванията, наблюдавайки 5 обособени точки в Област Перник. По разпореждане на регионалния шеф на Перник и Началника на инспектората в Перник е разпоредено омекотен образователен развой на всички възпитаници в Област Перник, с цел да могат в светлата част на дома да бъдат в своите домове.

Телефон 112 е отворен за подаване на сигнали при потребност. Силен дъжд вали в Перник, оповестяват към този момент поданици на града. Зрители на Нова тв са изпратили фотоси в рубриката ни „ Моята вест ” на наводнени улици към Трета поликлиника в града. Сред разразилата се буря пepничaни щe ocтaнaт нa cтyдeнo днec зapaди aвapия нa пpoизвoдcтвeнитe мoщнocти нa „ Toплoфиĸaция “, оповестява локалният уебсайт Мирогрлед. Дpyжecтвoтo e cпpялo тoплoпoдaвaнeтo зa aбoнaтитe cи. Πoвpeдaтa e в пpoизвoдcтвeни мoщнocти нa TEЦ „ Peпyблиĸa “. Eĸипитe вeчe paбoтят пo oтcтpaнявaнeтo й.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР