Със заповед на министъра на вътрешните работи на длъжността заместник-директор

...
Със заповед на министъра на вътрешните работи на длъжността заместник-директор
Коментари Харесай

Началникът на КАТ-София става зам.-директор на ОДМВР-Пловдив

Със заповед на министъра на вътрешните работи на длъжността заместник-директор на пловдивската полиция е назначен комисар Радослав Начев. Днес публично той бе показан пред управителния състав на дирекцията от основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Радослав Начев е роден през 1983 година в Пловдив. През 2007 година приключва компетентност „ Противодействие на престъпността, запазване на публичния ред и предварителна защита “ в Академия на Министерство на вътрешните работи.  Същата година стартира работа като   полицейски контрольор в група „ Организация на придвижването, пътен надзор и превантивна активност “  в бранш „ Пътна полиция “ на ОДМВР - Пловдив. От 2011 година са му предоставени функционалности по директно управление и ръководство на този бранш, а през 2013 година, след сполучливо изискан конкурс за израстване в категория, става негов шеф.  

През 2015 година е преназначен на служба шеф на група в пловдивския бранш „ Специализирани полицейски сили “, а през юни 2021 година застава отпред на същото поделение. От декември същата година до встъпването му като заместник-директор на ОДМВР – Пловдив, работи в Столична дирекция на вътрешните работи, където поредно заема постовете на заместник-началник и шеф на отдел „ Пътна полиция “.

За реализирани високи резултати през професионалния си стаж в Министерство на вътрешните работи Радослав Начев неведнъж е получавал награди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР