Със заповед на министъра на вътрешните работи комисар Красимир Борисов

...
Със заповед на министъра на вътрешните работи комисар Красимир Борисов
Коментари Харесай

Назначиха нов зам.-директор на отдел „Криминална полиция“ в Стара Загора

Със заповед на министъра на вътрешните работи комисар Красимир Борисов Христов е краткотрайно преназначен за зам.-директор и шеф на отдел „ Криминална полиция “ в ОДМВР-Стара Загора.

Комисар Христов , който има богат професионален път в системата на Министерство на вътрешните работи, встъпва в новата си роля с голям опит и потвърдена професионалност . Той е приключил Средно милиционерско учебно заведение в Пазарджик и е собственик на висше обучение от влиятелния Тракийски университет в Стара Загора.

Кариерата на комисар Христов в Министерство на вътрешните работи датира от 1989 година. През годините той е изпълнявал разнообразни управителни функции в ОДМВР-Стара Загора, като поредно е съдействал за укрепването на реда и сигурността в района. От 2018 година до ноември 2020г. е заемал позицията шеф на Районното ръководство в Чирпан, а от ноември 2020г. до скоро е бил шеф на група „ Оперативна дежурна част “ в ОДМВР-Стара Загора.

В самопризнание на своя неотклонен труд и значими достижения в региона на полицейската работа, комисар Христов е бил награждаван неведнъж . Неговите професионални качества и реализирани високи резултати са безспорно гаранция за сполучливото осъществяване на новите му отговорности като зам.-директор и шеф на отдел „ Криминална полиция “ в ОДМВР-Стара Загора.

С назначението на комисар Христов на тази виновна позиция се чака продължение на позитивните трендове в работата на дирекцията, както и повишение на успеваемостта и професионализма в региона на престъпната полиция.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР