Със заповед на министъра на младежта и спорта Радостин Василев

...
Със заповед на министъра на младежта и спорта Радостин Василев
Коментари Харесай

Смениха цялото ръководство на „Национална спортна база“

Със заповед на министъра на младежта и спорта Радостин Василев от през днешния ден (10.03.2022г.) е освободен изпълнителният шеф на „ Национална спортна база “ ЕАД господин Пламен Манолов и целият състав на Съвета на шефовете на сдружението, чийто принципал е Министерството на младежта и спорта. Това оповестиха от пресцентъра на министерството.

Новите членове на Съвета на шефовете са:
Невена Полименова – Завършила „ Право “ в Софийския университет „ Св. Климент Охридски “. Тя има дълготраен опит в региона на гражданското, комерсиалното, административното и изпълнителното произвеждане.

Венцислав Петков – Дипломиран инженер в Лесотехническия университет – гр. София. Народен представител в 47-ото Народно заседание. Член на Парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта, както и на Парламентарната комисия по превоз и известия.

Мартин Арсов – Завършил „ Право “ в Софийския университет „ Св. Климент Охридски “. Магистър по „ Здравен мениджмънт “ от Медицински университет – гр. София. Специализирал в региона на здравното право. Той има над десетгодишен професионален опит в държавния и частния бранш.

Румен Муратев – Завършил компетентност „ Строителство на здания и уреди “ в Университета по архитектура, строителство и геодезия – гр. София. Завършил на практика образования, свързани със Закона за ограниченията против изпирането на пари и Закон за отбрана на класифицираната информация.

Владислав Божиков – Завършил „ Право “ в Университета за национално и международно стопанство – гр. София. Той има над 10 години стаж по специалността. Притежава спомагателна подготовка в региона на „ Право и осведомителни технологии “. Има богат опит в комерсиалното право и в планове, свързани с ефикасното ръководство на запаси в администрацията и осведомителните технологии.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР