Със заместник-министъра по корпоративно управление в Министерството на петрола на

...
Със заместник-министъра по корпоративно управление в Министерството на петрола на
Коментари Харесай

Борисов: Инспектирахме Балкански поток с хеликоптер

Със заместник-министъра по корпоративно ръководство в Министерството на петрола на Кралство Саудитска Арабия Аабед Абдулах Алсаадун, министъра на енергетиката Теменужка Петкова, изпълнителния шеф на „ Булгартрансгаз “ ЕАД Владимир Малинов и представители на фирмата-изпълнител Аркад облетяхме с хеликоптер построяването на " Балкански поток ".

Това написа във фейсбук профила си Бойко Борисов.

Проектът навлиза във финалната си фаза. На територията на страната са налични всички нужни тръби за обекта и те са разнесени по трасето - над 474 км. На терен се трудят над 2 500 служащи от разнообразни страни. Наистина голям план, в чието осъществяване са мобилизирани 1420 броя тежка строителна машинизация и профилирана техника. С реализацията на `Балкански поток " България се трансформира в районен стратегически газоразпределителен център и подсигурява диверсификация на газовите доставки.

Със заместник-министър на корпоративно ръководство в Министерството на петрола на Кралство Саудитска Арабия Аабед...
Публикувахте от в & nbsp; ограничи HREF = " https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/posts/2883589595202425 " > Сряда, 23 септември година 2020


Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР