Със свое писмо до председателя на Столичния общински съвет Елен

...
Със свое писмо до председателя на Столичния общински съвет Елен
Коментари Харесай

Иновативната комуникационна платформа на София ще бъде поддържана безплатно

Със свое писмо до ръководителя на Столичния общински съвет Елен Герджиков, шефът на компанията основател и притежател на URBO Андрей Лилов декларира готовността си да поддържа гратис новата интернет платформа на Столична община до края на 2020 година Повече от година URBO е сътрудник на Столична община в развиването на плана за новата интернет платформа на града ни www.youaresofia.bg. Към момента тя е изцяло приключена по отношение на предмета на контракта – построена е напълно административната и осведомителната част по самостоятелна визуализация, утвърдена и съгласувана с възложителя, спазена е авансово построената стратегия/структура като функционалности, тъй че да дава отговор оптимално на потребностите на плана.
Съобразени са всички значими съществени детайли от потребителското прекарване, построена е лесна за работа система за ръководство на наличието на уеб страницата, както и двустранно интерактивна връзка с национална платформа URBO. ЮПАСС ООД е предоставила безплатно за интервал от 2 години правото за прилагане на всички функционалности на платформата си на Столична община. Така общината придобива опция за ръководство на събития от всевъзможен вид (вкл. концерти, театрални постановки, фестивали, конференции и други), както и менажирането на исторически, туристически и културни обекти и продажбата на входове и билети в действително време, пакетиране на предложения и ръководство на карти от вида CITYPASS.
В този интервал Столична община получава право на прилагане и на всички новоразработени функционалности и усъвършенствания, осъществявани в платформата URBO. „ Към момента на пазара няма програмен продукт с сходни благоприятни условия и обсег даже отвън България. В този смисъл твърдим, че продължавайки нашето партньорство, София има опция да се трансформира в един от най-иновативните градове в Европа, да даде на своите жители и посетители освен настояща информация за всичко протичащо се в града, само че и да им даде опция да купуват в действително време цифрови билети и входове за атракции и културно-исторически обекти “ се споделя в писмото. Сега екипът на URBO поема ангажимент и за безвъзмездна поддръжка на www.youaresofia.bg до края на годината.
Платформата ще бъде публично показана скоро и ще е налична за всички, оповестиха от екипа й. Основната цел на www.youaresofia.bg е всеки гражданин, посетител или задграничен екскурзиант в София да има налична информация за всичко обвързвано с града ни. Платформата е двуезична – на български и британски. Тя е  интерактивна и дава опция за лесна и безвъзмездна регистрация, както на събития, културни и туристически обекти, по този начин и на заведения, паркинги и споделени пространства. В специфичен раздел „ Участвай “ всеки ще може да показа свое мнение, концепция, да се включи в публични разисквания или да подаде сигнал към структурите на Столична община.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР