Със свое официално предложение за изменение и допълнение на Закона

...
Със свое официално предложение за изменение и допълнение на Закона
Коментари Харесай

700 хил. лв. допълнително в бюджета за Ямбол поиска народният представител от ГЕРБ-СДС Димитър Иванов 

Със свое публично предложение за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет за 2022 година, признат на първо четене в Народното събрание, националният представител от ГЕРБ-СДС настоя за спомагателни 700 хиляди лв. за община Ямбол за финансови разноски.

Средствата са нужни за дофинансиране построяването на кръгово кръстовище на улиците „ Д. Благоев “ и „ Ямболен “. С нужда и предпочитание на жителите стимулира предлагането си националният представител, и с готовия план за кръгово кръстовище. Средствата от 700 хиляди лева в допълнение следва да обезпечат построяването на кръгово кръстовище в региона на ХЕС. Това е и един от предизборните задължения на Политическа партия ГЕРБ към жителите на Ямбол.
свързани новини3439преди 4 часа
С по този начин направеното предложение целевата дотация за община Ямбол за финансови разноски да стане от 731,2 хиляди лева на 1 431,2 хиляди лева изиска Иванов.

В предлагането като източник на спомагателните средства е посочено да бъде увеличените доходи от Данък добавена стойност посочени в проектозакона.

„ Надявам се, че предлагането ми ще бъде подкрепено и от останалите народни представители от ямболски район и от сътрудниците в Народно събрание, тъй като този инфраструктурен обект е значим за Ямбол “, разяснява Димитър Иванов.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР