Със старта на „Женското царство” Биг Брадър избра президент на

...
Със старта на „Женското царство” Биг Брадър избра президент на
Коментари Харесай

Без багаж и без топла вода за някои от VIP съквартирантите

Със старта на „ Женското царство” Биг Брадър избра президент на Къщата и това е Нора, която още с влизането си съобщи, че е родена за висока позиция и може да е шеф. След това почитателите на шоуто, посредством Facebook страницата на предаването, избраха за вице-президент Кулагин.

ВСИЧКИ СЪКВАРТИРАНТИ ВЪВ VIP BROTHER: ЖЕНСКО ЦАРСТВО СНИМКИ

Двамата бяха натоварени с тежката задача да решат кой съквартирант да остане без багажа си, кой да се къпе със студена вода, кой да спи на двора и кой да яде пасирана храна. Довечера онлайн четирима от съквартирантите ще научат, че царството за тях се трансформира и ще би трябвало да одобряват новата си орис. Кои са избраниците на Нора и Кулагин и какви ще бъдат първите им реакции, ще разберем тази вечер.

Днес вечерта се чака и завръщането на Азис в предаването, този път като водещ. Двамата с Алекс ще водят дневните епизоди в шоуто. Дали заканата на Азис от през вчерашния ден няма да стане действителност и той няма да влезе в Къщата?

Абонирйте се и за Фейсбук страницата на риалити шоуто.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР