Със собствена звезда в небето може да се похвали Джулиана

...
Със собствена звезда в небето може да се похвали Джулиана
Коментари Харесай

Подариха звезда на Джулиана Гани

Със лична звезда в небето може да се похвали Джулиана Гани. Носителката на купата Мис Силикон на десетилетието получи като подарък част от съзвездието Дева от брачна половинка си – фитнес инструкторът Станимир Ташев.

За сантименталния жест се похвали самата Гани с кадър на документа за благосъстоятелност в профила си във Facebook. „ Това е най-уникалното и шантаво нещо, което ми се случи! Моят брачен партньор ми подари звезда на небето, в неговото съзвездие Дева! Нямам думи, с които да опиша възприятието, че като погледна нагоре и ще си имам своя звезда! Вече съм същинска звезда! “, гласят думите ѝ към фотографията.

Неведнъж Джулиана е споделяла каква щастливка е с подобен мъж до себе си. „ Той е най-хубавия. Не ми дава да шетам, да сготвям. Не че не мога или не желая, а той ми споделя – Не съм те взел за робиня, а да живееш като принцеса “, изповяда се по време на присъединяване си във Вип Брадър тя.

Мис Силикон 2013 и Станимир се разходиха до олтара предишния август по време на скромна гала в Пловдив. За булчинската си рокля русокосата изкусителка заложи на изрязано деколте, с което по традиция акцентира третия си чифт гърди, написа Монитор. Красавицата е безапелационна, че не бърза да се снабди с правоприемник, тъй като това би повлияло отрицателно на кариерата ѝ.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР