Със Скъпо семейство, добре дошли!“, посрещна кметът на Пазарджик Тодор

...
Със Скъпо семейство, добре дошли!“, посрещна кметът на Пазарджик Тодор
Коментари Харесай

Кметът Тодор Попов към пострадалото семейство от Синитово: Ще направим всичко възможно съвсем скоро домът ви да бъде възстановен

Със „ Скъпо семейство, добре пристигнали! “, посрещна кметът на Пазарджик Тодор Попов Марин и Любка Трифонови, чийто дом в село Синитово изгоря при пожар преди седмица.

„ Днешната среща сред нас – нашият екип и вас, е подбудена от две неща. Първо, желаеме да покажем нашата съпричастност. Всеки може да изпадне в такава обстановка. Никой не е застрахован. Да ти изгори къщата, значи да ти е изгорен животът. Това е първата причина – да покажем нашето отношение, чисто човешко, към вашия проблем.

Второ, което е по-важно, че ние ще създадем всичко допустимо напълно скоро и бързо този дом да бъде възобновен. По този метод желаеме да покажем, че в такива сложни моменти би трябвало да се сплотяваме и да си оказваме помощ. Няма нищо по-хубаво и значимо от това ние да ви помогнем, с цел да може вие да изкарате и Коледните празници по някакъв метод задоволително. И да знаете, че ние ви поддържаме, да усетите нашата освен духовна поддръжка, а и материална, “ показа Тодор Попов. Той поздрави Марин Трифонов, който съумя да избави от огнената буря децата си на 4 и 11 години: „ Ти си постъпил като същински татко. За един татко няма по-важно от това да избави децата си. В каквато и да е обстановка. Така че, отлично, Марине! “

Кметът на Пазарджик се разпореди за най-спешните неща, които би трябвало да се създадат:  на място да се посочи потребността от материали, да се откри бригада, която от понеделник-вторник да стартира ремонта, а  след това да бъде уточненовсичко належащо, от което има потребност семейството в чисто битов проект.

„ Ще ви помогнем за всичко. Да сте спокойни! Това не значи, че вие не би трябвало да полагате старания. Не желая да губите религия. Най-важното е, че вие сте живи и здрави. Тази рана ще зарасне, ще остане единствено неприятен спомен. По-важното е  във вас, скъпи младежи, да остане споменът от това, че вие сте намерили поддръжка от хората.Единственото, което ни сплотява е, когато някой е в неволя, да му помогнем.

Приемаме вашият проблем като наш. И с изключение на всичко друго желая да ви вдъхнем религия, че всичко ще се оправи. И то по-бързо, в сравнение с сте очаквали. Гледайте децата, а кой с каквото може  да оказва помощ. Ние ще създадем допустимо до края на идната седмица да са стартирали ремонтните работи “, увери потърпевшото семейство кметът на Пазарджик.

„ Благодарим доста за поддръжката, която ще ни бъде оказана по-бързо да ни се възвърне домът. В интерес на истината чакахме поддръжка от Общината, само че не чакахме, че ще е толкоз огромна “, показа от своя страна Марин Трифонов.

„ Животът ме е научил, че в случай че чакаме да събираме пари дълго време, тя, поддръжката се размива.  Най-добрата поддръжка е навременната поддръжка “, сподели в заключение кметът на общината Тодор Попов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР