Със скандал започна новият сезон на предаването Като две капки

...
Със скандал започна новият сезон на предаването Като две капки
Коментари Харесай

Още малко ще те търпя и свят ще ти се завие: Веско Маринов към Рачков

Със скандал стартира новият сезон на предаването " Като две капки вода ". Свадата се разигра сред члена на журито Веселин Маринов и водещия Димитър Рачков, а мотивът бе кипърското украшение Християна Лоизу, която влезе под номер две в предаването. След като водещият пренебрегва желанието на Маринов да даде коментар, гласовитият артист попита:

" Мога ли да изразя мението си, защото не ми дадохте да кажа няколко уводни думи? "

Рачков удостовери, само че в следствие отсече: " Ето в този момент Ви запитвам, само че Вие нищо не казвате. Всичко все Ви е неповторимо! "  

Веско отговори, че за него Християна Лоизу е неповторима, само че несъзнателно обърка името на участничката. Рачков избухна:

" Защо й казвате Лизо, тя е Лоизу. Научете имената на участниците, това е първото Ви обвързване. "

" Още малко ще те понасям и от идната ария, в случай че ме подкараш по този начин, свят ще ти се завие ", съобщи Веселин Маринов. Рачков пък се закани да извика УНИЦЕФ, тъй като по думите артистът го насилва. " Извикай и баба си в случай че искаш ", възмути се Маринов. Разбира се, целият шеговит разговор сред двамата бе на подбив.

Освен Лоизу в " Като две капки вода " влязоха и актьорите Иво Аръков, Владо Зомбори, фолпевицата Мария, Наско от Б.Т.Р., актрисата Елена Атанасова, инфлуенсърката Джулиана Гани и артистът Панайот Панайотов.

Първият лайф на шоуто единомислещо завоюва Зомбори. Той получи чек от 2000 лева Парите ще подари на " Фондация за нашите деца ", където одобряват деца, лишени от родителска грижа.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР