Със сигурност сте чували от ваша близка приятелка или дори

...
Със сигурност сте чували от ваша близка приятелка или дори
Коментари Харесай

Как да бъдете щастливи и без мъж до себе си

Със сигурност сте чували от ваша близка другарка или даже в някой филм изразът „ добре ми е сама ”. Това може да пристигна от дами, които са претърпели няколко разочарования в любовта и в този момент избират да си дадат отмора от това да имат сътрудник до себе си, а не да бъдат наранени от някого. Може би има прочут аргумент в тези думи, само че това не всякога се получава. Ако сте привикнала до вас да има сътрудник, може да ви се стори смущаващо да бъдете необвързана за по-продължително време. Как обаче можете да се почувствате щастлива, без да имате мъж до себе си?

Преследвайте пристрастеността си. Разберете какво в действителност ви стимулира и ви кара да се чувствате щастлива. Независимо дали става въпрос за обич към изкуствата, осъществяване в избрана специалност или помощ на други, които са в потребност, гонете фантазиите си. Често, когато сме с някого, сме склонни да се сдържаме или да оставим настрани нещата, които в действителност желаеме да вършим и да преследваме в името на хубавичко връзка. Когато обаче  работим нещо от пристрастеност, в действителност имаме тласък и мотивация да свършим нещата и да се усъвършенстваме повече.

Не се примирявайте с нещо по-малко от мечтаното. През множеството време сме склонни да се задържаме в зоната си на комфорт. Толкова се опасяваме да не излезем от нея, че това пречи на развиването ни. Имайте поради, че сте способни на доста повече и заслужавате най-хубавите неща в живота. Следователно излезте от зоната си на комфорт. Опитайте най-хубавото, с цел да изживеете живота си пълноценно.

Празнувайте успехите си. Независимо дали става въпрос за огромно или малко достижение, празнувайте ги. В края на деня вие сте индивидът, който може самичък да се стимулира и да оцените триумфа си. Никога не спирайте да се гордеете с това, което сте постигнали, тъй като го заслужавате. Нямате потребност от гадже, с цел да отпразнувате вашите достижения. Винаги можете да го извършите със фамилията и приятелите си.

Живейте в сегашното.  Да имаме цели и да се фокусираме върху постигането на тези неща е нещо положително, само че постоянно е значимо да не забравяме да живеем в сегашното. Не се оставяйте да се връщате към предходна връзка, наслаждавайте се на нещата, които имате в този момент, и на простите удоволствия от живота. Винаги е по-добре да мечтаете за нещо ново, което сте желали цялостен живот, от това да търсите какви неточности сте създали и да съжалявате за нещо, което към този момент не може да бъде върнато. Когато се научите да се радвате на дребните неща и да бъдете в естетика със себе си, тогава ще сте подготвени и за нови любовни трепети.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР