Със сигурност прекарвате голяма част от деня си в една

...
Със сигурност прекарвате голяма част от деня си в една
Коментари Харесай

Как да: стегнете тялото си с едно просто упражнение

Със сигурност прекарвате огромна част от деня си в една поза, седите пред компютър или просто имате проблеми със стойката, кръста и мускулите заради една или друга причина. Болестите, свързани с неправилната стойка са бича на нашето съвременно време и е доста мъчно да се оправим с последствията, които носят те със себе си.

Днес ще ви покажем едно доста елементарно и даже прелестно упражнение, което ще ви помогне да подобрите стойката си и да раздвижите мускулите си. Можете да го вършиме един път на ден и сигурно ще се почувствате по-добре и ще облекчите болките си.

За упражнението ти би трябвало една забрадка, която да навиете на плътно руло и да я поставите под кръста си, като легнете върху нея. След това би трябвало да изпънете ръце на горе и да съедините двата си дребни пръста.

Трябва да изпънете и краката си и да съедините палците си. Хубаво е да лежите умерено в тази поза към 5 минути. Именно тази забавна поза ви оказва помощ да разтегнете добре мускулите си, гръбнакът ви ще заеме вярна позиция, стойката ви ще стане по-изправена, а талията ви по-оформена.

Вижте видеото, което образно демонстрира по какъв начин да извършите упражнението:

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР