Със сигурност познавате Стенли Тучи благодарение на незабравимите му роли

...
Със сигурност познавате Стенли Тучи благодарение на незабравимите му роли
Коментари Харесай

Ужасяващата роля, която Стенли Тучи не би изиграл отново: „Беше тежко преживяване“

Със сигурност познавате Стенли Тучи с помощта на незабравимите му функции в доста обичани филми. Макар че нормално му поверяват облиците на второстепенните герои, 62-годишният артист постоянно пленява публиката с невероятните си превъплъщения.

Сред най-хитовите заглавия с негово присъединяване са " I Wanna Dance with Somebody ", " Игрите на глада ", " Пърси Джаксън и боговете на Олимп " и " Дяволът носи Прада ", като във всяка роля Тучи потвърждава, че е същински хамeлеон. 

По случай премиерата на новия си сериал „ Citadel “ Тучи беседва с и разкри коя от емблематичните си функции не би желал да повтори. Той показа още и кои са тези, към които с наслада би се завърнал.

„ Не бих изиграл още веднъж Джордж Харви в „ Очи от парадайса “, това беше ужасяващо “, показа Тучи пред ET. „ Филмът е прелестен, само че беше тежко прекарване. Просто поради самата роля. “

 стенли тучи imdb

В сърцераздирателната драма „ Очи от парадайса “, основана на едноименната книга от 2002 година на Алис Сиболд, Тучи ловко влиза с облика на садистичен сериен палач, който е насилил и умъртвил най-малко седем девойки.

Във кино лентата една от жертвите му, 14-годишната Сузи, споделя от Рая по какъв начин фамилията ѝ претърпява контузията от загубата. Близките на жертвата даже не подозират, че килърът живее на крачка от вкъщи им.

В „ Очи от парадайса “ Стенли си партнира с други звезди като Рейчъл Вайс, Марк Уолбърг, Сюзън Сарандън и Сърша Ронан (на снимката).

 стенли тучи Getty

След като прочел сюжета, Стенли даже описа, че се опитал да се измъкне от ролята на злокобния палач. Човекът, който го убеждава да не се отхвърля от плана, е режисьорът Питър Джаксън (който стои зад „ Властелинът на пръстените “).

„ Попитах Питър Джаксън за какво ми дава тази роля. Опитах се да се откажа от нея, което е полуда, тъй като имах потребност от работа “, спомня си той. „ Но попитах: „ Защо ме искаш? “ И той отвърна: „ Защото си занимателен. “ И аз си помислих „ ОК “. Разбирах какво имаше поради. “

Тучи изясни още: „ Мисля, че това, което имаше поради, беше, не че няма да подходя съществено, само че че няма да изиграя ролята прекомерно трагично . “

Стенли разясни, че когато влизаш в облика на толкоз отблъскващ човек, няма по какъв начин да оставиш ролята да те превземе. „ В един миг филмът свърши. И просто би трябвало да се пребориш с този облик. “

Що се отнася до функциите, които с наслада би желал да повтори, не е изненада, че Тучи би се завърнал още веднъж в офиса на списание Runway.

 стенли тучи imdb

„ С наслаждение бих изиграл още веднъж Найджъл в „ Дяволът носи Прада “. Беше в действителност ужасно преживяване “, призна той. „ Бих изиграл още веднъж и Пол Чайлд, във кино лентата „ Джули и Джулия “. Това са в действителност прелестни функции. “

Случайно или не, и в двете комедии Стенли си партнира с Мерил Стрийп, а феновете са безапелационни, че екранната им химия е неоспорима.

 стенли тучи Getty

Благодарение на присъединяване в „ Дяволът носи Прада “ Тучи се среща със сестрата на колежката си Емили Блънт, Фелисити, която по-късно става негова брачна половинка.
 Стенли Тучи през годините  Стенли Тучи през годините  Стенли Тучи през годините  Стенли Тучи през годините
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР