Със сигурност по отношение на най-лудите футболни истории от близкото

...
Със сигурност по отношение на най-лудите футболни истории от близкото
Коментари Харесай

Най-лудата съдийска изцепка: Ритник и червен картон от рефер

Със сигурност във връзка с най-лудите футболни истории от близкото минало една такава от френската незабавно изплува в главите на последователите. В нея основно настоящо лице бе елитният рефер Тони Шапрон.
Той ръководеше дуел сред Нант и ПСЖ през януари 2018 година. Всичко бе относително обикновено през по-голямата част от дуела, като парижани водеха в резултата след попадение на Анхел ди Мария в 12-ата минута.
Гостите правеха рискова контраофанзива в края на срещата, с която да удвоят задатъка си и да затворят изрично мача, а съдията Шапрон спринтираше по посока голинията на Нант, когато инцидентно бе препънат от играча на домакините Диего Карлош.
Едно от най-основните правила за всеки арбитът е да остава спокоен при всяка обстановка и да взима безпристрастни решения. Той обаче първо опита да ритне футболиста, който го препъна, а по-късно просто му сподели втори жълт картон, трансформирал се в червен.
Карлос и всички останали от Нант бяха извънредно сюрпризирани от това решение. Коментатор на срещата Джонатан Пиърс също остана шокиран: " Мисля, че Тони Шапрон ще бъде в огромна неволя по-късно. Това бе безспорен случай, нямаше никакво желание в дейностите на играча ". Припомнете си случая във видеото по-долу в материала.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР