„Със сигурност ние ще предприемем всички парламентарни и законови възможности

...
„Със сигурност ние ще предприемем всички парламентарни и законови възможности
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Някакви некомпетентни органи извършват някакви следствени действия

„ Със сигурност ние ще предприемем всички парламентарни и законови благоприятни условия и процедури за събаряне на това държавно управление. Всичко от заявления от парламентарната естрада до митинги, които ще бъдат мирни, които ще бъдат законни. Онзи ден на митинга пред Министерски съвет аз го разгласих и заявих, в това число и на полицията, че ние нито ще къртим павета, нито ще палим плява, нито ще замеряме служителите на реда с камъни, нито ще разнасяме ковчези. Ще викаме на някои мафия или гибел. Това от ГЕРБ няма да го видите. Ние споделяме: „ Не на репресията, за демокрацията “. Трябва да я отстоим “.

Това съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБДесислава Атанасова в „ Тази неделя “ по

Тя разяснява дейностите на партията след ареста на Бойко Борисов. "Той има здравословен проблем с високото си кръвно. Сега е много по-добре, само че по този начин или другояче в идващите дни ще мислим каква тактика да предприемем ", съобщи Атанасова.

Десислава Атанасова дефинира извършената акция по ареста на партийния водач като „ фарсмажор “, а министър председателят Кирил Петков и вътрешният министър Бойко Рашков като „ форсмажоретки на Божков “.

Според нея акцията е имала за цел да отклони вниманието от рецесиите в страната.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР