Със сигурност едни от най-красивите жени на планетата дефилират по

...
Със сигурност едни от най-красивите жени на планетата дефилират по
Коментари Харесай

Ангели и дяволи: най-сексапилните модели на Victoria's Secret на всички времена

Със сигурност едни от най-красивите дами на планетата дефилират по стилните сцени зa първокласната марка Victoria’s Secret. Те са просто съвършени. Ето няколко от най-сексапилните добре познати лица от тази сфера, чиито фотоси в никакъв случай не биха ни омръзнали да гледаме:

Alessandra Ambrosio 

Тук всички ще  се съгласят с нас – Алесандра Амброзио е една от най-легендарните модели на Victoria’s secret. Бразилският модел споделя, че за фигурата си се грижи с композиция от здравословна храна, йога, пилатес, кардио извършения, калистеника и повдигане на леки тежести. Можете ли да повярвате, че тази жена е на 40 година и е майка на две деца?

Adriana Lima

Андриана Лима е ангелът, който безусловно те омагьосва и пленява – първо с погледа си, по-късно с цялостната си визия. Брюнетката сега чака третото си дете, само че това не ѝ пречи да е все по този начин зашеметяващо секси. Ние завиждаме на мъжа до бразилката - филмовия продуцент Андре Лемерс, а вие?

Виж още: Пищно и богаташко: Анджелина Атанасова сподели крайник за милиони в рокля с дълбока цепка

Heidi Klum

Хайди Клум немска манекенка, продуцентка, телевизионна водеща и актриса. Супермоделът на марката е жена фантазия, а годините за нея сигурно са единствено цифра, тъй като и на 48 година е все по този начин луксозна.

Gisele Bundchen

Жизел Бюндхен е считана за най-известната и скъпоплатената манекенка в света. Тя е същинска бразилска богиня от немски генезис. През годините е била лице на едни от най-скъпите фешън марки. Красавицата се сбогува с стилната си кариера през 2015 година

Виж още: " Разката им семейството ": Бесният скандал, който разтрепери психоложката Александра

Stella Maxwell

Нежна и толкоз секси по едно и също време – да, приказваме тъкмо за Стела Максуел. Белгийският топ модел става лице на Victoria’s secret едвам през 2015 година, само че незабавно съумява да грабне вниманието на още известни дизайнери.

Изображение:https://www.instagram.com/alessandraambrosio/, https://www.instagram.com/adrianalima/, https://www.instagram.com/heidiklum/, https://www.instagram.com/gisele/,  https://www.instagram.com/stellamaxwell/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР