Със сигурно сте срещали жени, които на мига са ви

...
Със сигурно сте срещали жени, които на мига са ви
Коментари Харесай

Тези жени изглеждат толкова млади и красиви. Ето каква е тяхната тайна!

Със несъмнено сте срещали дами, които на мига са ви очаровали със свежия си външен тип. Те наподобяват по-млади, в сравнение с са и са доста красиви.

Ето какви са техните секрети:

1. Съзнателно се стремете да наподобява красива и привлекателна. Искреността на такова желание е ключът към хубав външен тип за години напред.

2. Често се усмихвайте. Усмивката като че ли преобразява всяко лице, като му придава сексапил. В допълнение, тя е в положение да сътвори положително въодушевление за вас и вашето обграждане.

3. Дръжте гърба си изправен. Винаги обръщайте внимание на стойката си. Главата би трябвало да бъде леко повдигната, раменете отпуснати - това дава убеденост и ще изглеждате ужасно!

4. Нека настроението ви бъде позитивно. Ако започнете да мислите за хубави неща, ще забележите своите преимущества, а в това време ще изглеждате хармонично и привлекателна. Най-често дамите даже не са наясно с това какъв брой са красиви! Не подценявайте хубостта си – обичайте се и ще ви обичат!



5. Оценете личното си тяло и ежедневните старания, които то оказва помощ, с цел да сте здрави. Тялото - това е същинският ти съдружник и помощник, който всекидневно извършва вашите задания. Оценете го!

6. Превърнете дефекти в преимущества. Някои известни персони владеят тази техника – трансформират минусите си в нещо скъпо. Опитайте и вие.

7. Изразявайте себе си намерено. Колкото повече сте отворени към света, със своята хубост, толкоз по-атрактивни и невероятни ще изглеждате в очите на другите хора.

8. Спортувайте постоянно и поддържа тялото в добра форма. Благодарение на това, освен ще сте слаби и тонизирани, само че също по този начин ще повишите равнището на ендорфини в организма, които въздействат върху настроението и външен тип.

9. Бъдете грациозни. Вървете самоуверено, гордо и стъпвайте грациозно. Това ще притегля и очарова, ще приковава погледа към вас.

10. Оценете вътрешния си свят. Помислете какъв брой добър човек сте, по какъв начин влияете на хората по целия свят. Лицето ви би трябвало да се трансформира и свети с вътрешна светлина!

11. Отпуснете се, в никакъв случай не надценявайте опциите си и не прекалявайте. Това важи и за спорт, и грижата за себе си… с цел да не се получи противоположен резултат. Всичко би трябвало да е с мярка!

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР