Със съдействието на Община Севлиево, Професионална гимназия Марин Попов“ кандидатства

...
Със съдействието на Община Севлиево, Професионална гимназия Марин Попов“ кандидатства
Коментари Харесай

Започва основен ремонт на физкултурния салон на ПГ Марин Попов в Севлиево

Със съдействието на Община Севлиево, Професионална гимназия „ Марин Попов “ кандидатства по Програма за създаване и главен ремонт на спортни площадки и физкултурни салони в държавните и общинските учебни заведения за интервала 2024 - 2026 година към Министерството на образованието и науката, като цената на безвъзмездната помощ е 600 000 лв. с Данък добавена стойност.

Проектът включва главен ремонт на физкултурния салон, на спомагателните и обслужващите пространства към него. Предвижда се повсеместен ремонт на покрива, топлоизолация на таван и фасадни стени, ще бъдат ремонтирани санитарните пространства към съблекалните, също по този начин ще бъдат сменени прозорците и всички вътрешни и външни порти с нови алуминиеви, изцяло вътрешно шпакловане и пребоядисване с латекс на всички пространства, ще се извърши ремонт на всички настилки в постройката на физкултурния салон.

Ще се извърши и замяна на осветителната апаратура с нова енергоефективна и ще се построи нова мълниезащитна апаратура. Цялостната реорганизация и възобновяване на физкултурния салон ще насърчи и разгърне спортния капацитет на учениците и ще помогне за трайното им приобщаване и възстановяване на техните физически резултати.

Община Севлиево кандидатства към Министерството на образованието и науката и завоюва още плановете за: създаване на спортна площадка със профилирана спортна настилка и вътрешен ремонт на физкултурен салон в СУ " Васил Левски " и създаване на спортна площадка със профилирана спортна настилка в ОУ,,Стефан Пешев “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР