Сървайвърката Янита Янчева стана майка в началото на септември. В

...
Сървайвърката Янита Янчева стана майка в началото на септември. В
Коментари Харесай

Янита Янчева в супер форма три месеца след раждането

Сървайвърката Янита Янчева стана майка при започване на септември. В последните години тя се трансформира в същински шлагер в обществените мрежи. Затова и бременността й се следеше от стотиците й хиляди почитатели. А когато щерка й Авиа пристигна на бял свят, фитнес моделът като че ли с магическа пръчка си върна предходната фигура.

Усилените тренировки с години безспорно си споделят думата. Поддържана фигура се възвръща доста по-лесно. Бременната Янита до последните дни преди раждането гордо се разхождаше по бански със сладко коремче. Днес от него няма и помен.

 Снимка 328766

Три месеца след най-щастливото събитие, Янчева наподобява също толкоз добре, колкото и преди него. Ключът още веднъж е в постоянството и тренировките. Фитнес моделът се върна в залата по-малко от месец след раждането и не стопира да стимулира и другите майки да не оставят грижата за себе си на последно място.

 Снимка 328759

Янита Янчева стана известна с присъединяване си в приключенското риалити " Survivor ". След това разви сполучлива кариера дружно с Лазар Ангелов. Пътищата на двамата се разминаха преди няколко години и в професионален, и в персонален проект. Днес тя е щастлива с новата си половина Тави Кастро, който подари с щерка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР