Сървайвърката Мила Савова, половинка на риалити героя Сами Хоснни, влезе

...
Сървайвърката Мила Савова, половинка на риалити героя Сами Хоснни, влезе
Коментари Харесай

Сървайвърката Мила ражда на касата в супермаркет


Сървайвърката Мила Савова, половинка на риалити героя Сами Хоснни, влезе в деветия месец, написа HotArena.
 

Терминът на мацката е при започване на октомври. Риалити героите са накупили всичко належащо и са в трепетно очакване на бебока. Мила въобще не се плаши от това, че скоро ще стане майка. Блондинката се тормози само къде ще изтекат водите й. Въпреки че ще ражда до дни, риалити героинята не се задържа на едно място.

 

" Подозирам, че водите ми ще изтекат на касата на някой супермаркет “, Споделя Савова. Мила и Сами вземат решение да имат дете месеци, откакто русокоската се прибра от Сървайвър.  На отдалечения остров край Филипините мацката взема решение, че е време да сътвори поколение.

" Решихме, че ни омръзна да спим и да вършим каквото си желаеме от самото начало “, майтапи се Сами, до момента в който половинката му разкрива, че ще стават родители.

Въпреки че са дружно от няколко години, минали са през какво ли не, а в този момент ще стават родители, Сами и Мила към момента не възнамеряват да подвигат женитба. Според слуховете за това е отговорен мачото. Треньорът на звездите не желал да се дами, тъй като за него това е просто условност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР