Сърцето на най-мощния модел на Cupra - Formentor е двигателят,

...
Сърцето на най-мощния модел на Cupra - Formentor е двигателят,
Коментари Харесай

Най-мощният двигател на Cupra се прави в завод на Audi в Унгария

Сърцето на най-мощния модел на Cupra - Formentor е моторът, който е резултат от напълно занаятчийски индустриален развой. Моделът се създава във фабриката на дъщерното сдружение на Volkswagen Seat S.A. И е планиран, създаден и създаден в Марторел покрай Барселона. Двигателят обаче се сглобява ръчно в завода на Audi в Гьор в Унгария, с цел да се подсигурява най-високо качество и оптималната продуктивност.

„ При производството на подобен извънреден и мощен мотор като този на Cupra Formentor VZ5 очебийно се изисква майсторство “ - споделя Робърт Бутенхаузер, член на Борда на шефовете за индустриални задвижвания в Audi Hungaria - „ Като се има поради неговата уникалност и трудност, вниманието към детайла е още по-важно. Ето за какво единствено висококвалифицирани експерти имат право да работят на поточната линия на VZ5. “

Екипът, участващ в производството на мотора, се състои от безспорни експерти, определени поради техния гений, опит и пристрастеност. Тези чиновници преди този момент са заемали други позиции в сглобяването на мотори в продължение на няколко години, „ доказвайки способността си да извършват задания, които изискват най-голяма точност “.

Спортният елемент е петцилиндров с ходов размер 2,5 литра, има оптималната мощ от 287 кВт/390 к.с. и оптимален въртящ миг 480 Нм. С негова помощ Cupra Formentor може да форсира от 0 до 100 км/ч за 4,2 секунди. Производителят е лимитирал оптималната скорост на модела до 250 км/ч. Производството на Cupra Formentor VZ5 е лимитирано до 7000 бройки.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР