Сърцето на жителка на китайския град Сиан, провинция Шанси, спряло

...
Сърцето на жителка на китайския град Сиан, провинция Шанси, спряло
Коментари Харесай

Сърцето на жена от Сиан спряло да бие за три дни, през цялото време била в съзнание

Сърцето на жителка на китайския град Сиан, провинция Шанси, спряло да бие за три дни, само че лекарите съумели да я спасят, оповестява „ Глобал Таймс “.
23-годишната жена постоянно оставала будна до късно, вследствие на което имунната система на тялото й била отслабена. В средата на юли тя настинала, което довело до фулминантен миокардит, в резултат на което получила кардиогенен потрес.
Когато сърцето на пациентката спряло да бие, лекарите незабавно приложили различен способ за засищане на кръвта с О2 - екстракорпорална мембранна оксигенация, с цел да обезпечат дишането й и да поддържат активността на сърцето. След три дни балансиране на ръба на живота и гибелта, сърдечната функционалност на китайката се възстановила.
През цялото време, до момента в който сърцето й не биело, дамата била в схващане и разговаряла с хората към себе си. Тя била в изненадващо положително въодушевление и изпращала известия до другари за нейното необикновено прекарване.
Видеоклипът на китайката беше оповестен в китайската мрежа Weibo и притегли необятно публично внимание. Той получи към 20 000 мнения и репостове.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР