Сърцеразбито семейство сподели последния разговор, който са имали със сина

...
Сърцеразбито семейство сподели последния разговор, който са имали със сина
Коментари Харесай

Сърцераздирателни последни думи на 7-годишно момче, починало от СПИН поради скандал със заразена кръв

Сърцеразбито семейство показа последния диалог, който са имали със сина си, който трагично умря от СПИН, откакто стана жертва на инфектирана кръв скандал.

Колин Смит е инфектиран с ХИВ и хепатит С през 1983 година, откакто му е дадена инфектирана кръв, до момента в който е бил лекуван от хемофилия на 10-месечна възраст. За страдание той умря през 1990 година, единствено на 7 години, откакто получи инфектирани кръвни артикули, импортирани от Съединени американски щати.

Семейството му от Нюпорт разкри 34 години след нещастието и показа последните си четири думи. Колин се обърна с болежка към татко си и сподели: „ Не мога да видя баща “. Близките му самоуверено споделиха последните му думи преди следствие на BBC за тежестта на абсурда.

Разследването откри, че лекарят, който е развалил кръвта му, проф. Артър Блум, е нарушил личните си инструкции, с цел да го болести. Беше обявено, че единствено три месеца преди кръвта на Колин да бъде нечиста, отделът на проф. Блум е написал вътрешни насоки на NHS, ориентирани към деца пациенти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР